pondělí 4. března 2013

Pomáhám stavět dětské hřiště :)

Ještě než vám představím další vzor látky, který jsem navrhla, tak se s vámi podělím o trochu jiný ale za to velmi milý a užitečný projekt.
Jde o spolupráci občanů s Městem (a naopak - tedy Města s občany;)) při stavbě nového dětského hřiště, které ve městě chybělo. Pokud se o tom chcete dozvědět více, navštivte webové stránky, kde se dočtete vše důležité. :)

Já jsem byla oslovena kvůli návrhu na placky (odznáčky) - nakonec z toho jsou dvě placky a také již zmíněné webové stránky :)

Jestli se vás to nějakým způsobem týká nebo prostě jen chcete pomoci, tak můžete ;) Na stránce Jak pomoci? na webu Iniciativy rodičů, jsou vypsány všechny současné i připravované možnosti podílení se na stavbě nového hřiště :)

2 komentáře:

  1. MOC dekujeme Linde na uzasne napady na motiv placek, ktere mela behem velmi kratne chvilky na papire a take za nabidku s vytvorenim webu DIKY ni se cela akce dostala do vyssiho levelu a je opravdu velmi dobre vnimana verejnosti :-) Lindo moc ti dekujeme, ze spolu s nami pomahas stavet dets.hriste !!!! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já děkuji za príma zkušenost ;) A doufám, že výsledek celé akce předčí očekávání :)

      Vymazat